افغان‌مُد؛ مکانی برای آموزش خیاطی، فرار از افسردگی و کسب درآمد برای دختران و بانوان در گوشه‌ای از هرات

افغان‌مُد؛ مکانی برای آموزش خیاطی، فرار از افسردگی و کسب درآمد برای دختران و بانوان در گوشه‌ای از هرات

بانویی در هرات با ایجاد کارگاه تولیدی در بخش خیاطی برای بیش از چهل بانو که از تحصیل بازمانده درکنار آموزش خیاطی منبع درآمد نیز ایجاد کرده است.

خبرگزاری همنوا: زهرا کریمی بانوی کارآفرینی می‌باشد که توانسته با ایجاد یک کارگاه تولیدی خیاطی بیش از چهل بانو را مصروف به کار کند.

زهرا روز یک‌شنبه ۲۴سرطان ۱۴۰۳ در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری همنوا می‌گوید که، ابتدا با هزینه شخصی کارگاه را راه‌اندازی کرده و پنج بانو مصروف آموزش خیاطی شدند و حالا که حدود دوسال از فعالیت آنان می‌گذرد توانسته بیش از چهل بانو را جذب کند.
وی می‌گوید:« در عرصه تولید لباس‌های محلی، یونیفورم مکاتب، لباس‌های زمستانی و تابستانی تولید لباس داریم. بانوان را پس از جذب ابتدا آموزش‌های ابتدایی را داده سپس در عرصه تولیدات می‌توانند کار کرده و کسب درآمد کنند.»

وی همچنان افزود، از زمانی که این کارگاه را راه‌اندازی نموده از لحاظ اقتصادی کمک بزرگی برای رفع ضروریات زندگی با خانواده خود کرده است.

از سویی نیز بانوانی که در این کارگاه تولیدی مصروف فعالیت هستند حضور در این مکان را فرصتی برای دور شدن از خانه و مبارزه با افسردگی عنوان کرده می‌گویند که، خانه نشین شدن از لحاظ روحی ضربه‌های جبران ناپذیری را برای آنان در پی داشته اما کار و فعالیت داشتن در کارگاه‌های تولیدی کمک بزرگی خصوصا در بخش مالی برای آنان نموده است.

ستاره دختری که ۱۹سال سن داشته می‌گوید که، پس از بسته شدن مکاتب با مسوول کارگاه تولیدی افغان‌مد آشنا شده و روزانه برای آموزش مهارت خیاطی به این کارگاه مراجعه کرده است.

او همچنان افزود:« از وقتی که به این کارگاه مصروف کار شدم روحیه‌ام تغییر کرده و دوخت انواع لباس را یاد گرفتم و اکنون از داشتن چنین مصروفیتی بسیار زیاد خرسندم.»

به کارگاه تولیدی افغان‌مد بانوانی که سرپرست خانواده خود می‌باشند نیز مصروف کار بوده و کسب درآمد می‌کنند.

فاطمه بانوی ۴۰ساله‌ای که سرپرست دو فرزند خود می‌باشد می‌گوید:« مجبور هستم ضروریات فرزندان خود را برآورده کنم و این کارگاه تولیدی تنها منبع درآمد برای من و فرزندانم هستند.»

گفتنی‌ست که پس از وضع محدودیت‌ها در قسمت تحصیل و کار بانوان شمار زیادی از دختران روی به آموزش مهارت‌های دیگری چون خیاطی آورده و کسب درآمد می‌کنند.

خبرگزاری همنوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

افزایش دو برابری صادرات از بندر تورغندی هرات به کشورهای آسیای میانه

د جولای 15 , 2024
افزایش دو برابری صادرات از بندر تورغندی هرات به کشورهای آسیای میانه مسئولان در بندر تورغندی هرات می‌گویند که، صادرات از این بندر در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. خبرگزاری همنوا: حکمت‌الله جوهر، مدیر عمومی ترانزیت در بندر تورغندی روز شنبه ۲۳سرطان ۱۴۰۳ گفت:« محصولات شهرک […]

ممکن است بپسندید

پوشش خبری افغانستان، منطقه و جهان

خبرگزاری همنوا

درباره ما: خبرگزار همنوا به تاریخ ۱۴۰۲-۲-۱۵ ایجاد گردیده و با تیم مجرب و خبرنگاران خبره مصمم است تا خدمات ارزنده قابل قبول هموطنان عزیز خود ارایه نماید و به همین منظور خبرگزاری همنوا تاسیس نمودیم تا باشد از این طریق برای هموطنان عزیز خدمات سهولت خبررسانی شود. اهداف ما 1. هدف خبرگزاری همنوا از آغاز فعاليت اين است تا با مردم کمک نموده و آنها را براى اشتراک در زنده گى عامه شان تشويق نمايد . 2. اين خبرگزاری از طريق پوشش خبرى خود ميخواهد تا در حکومت شفافيت آورده و روحيه حسابدهى را زنده نمايد . 3. خبرگزاری همنوا تا حد توان صداى مردم را بلند ميکند ، مشکلات آنها را با مسؤولين در ميان ميگذارد و آنها را از عملکرد مسؤولين آگاه ميسازد.